10 Mayıs 2015 Pazar

Çalıştığımız iş yerlerinin bir hayli ağır olması ve emek veren kadın ve erkek miktarının da gün geçtikçe bollaşması sonucu pek çok bay ve bayan sadece çalışmasına odaklanmakta vede her türlü iletişim sıkıntısı ile karşı karşıya kalmaktadır. Para kazanmak için çalışan bireyler için var hasıl olan bu ahval şahsın dostlarına yansımakta vede yakınları bu durumda iletişim zahmetleri yaşayabilmektedir.Telefon Chat numaralarının bir avantajı belki de kimseye söyeleyemeyeceğiniz dertlerinizi veya gizli kalmış sırlarınızı sıfatını olası olarak hiç görmeyeceğiniz bir kişiye anlatabilmektir. Böylesi belki de daha basit olacaktır. Sohbeti başlatmak ve telefonun tarafında ki kadınlar ile birlikte sohbet etmeye geçmek için gecikmeden 0031 858 03 00 Telefon Sohbeti hattımızı çevirebilirsiniz.




Ağır herhangi bir efor ortamına malik olan bir bay yada bayan evine geşdiğinde bu şahsın eşi, evlatları veya ailesi bireyin bu tarz bitkin şekli yüz yüze gelince zaten sıkıntı sezinleyecek yada bireyle konuşmak isteyip bir şey söyleyemeyecektir. Bu hal aslında bizi toplum olarak sosyalliğimizden uzaklaştıracaktır. Bunun neticesinde olarak da şahıslar sohbet edebilecekleri, sıkıntılarını veya sırlarını nakledebilecekleri kişilerle konuşmak isteğine kapılırlar.



Ortamında fazlasıyla alınterinin karşışılğını almasına meyilli kadın ve erkek olan fertler esas ömürden koparak chat muhabbetlerine doğru yol alır. Sosyal medya vasıtasıyla ya da herhangi bir sohbet hattı vasıtasıyla yepyeni sırdaşlar arama eğilimine baş vururlar. Günümüzde telefonla sohbet özel servis numaraları bir hayli çoğalmıştır. Bu vaziyetin sebebi esasen biraz önce bahsedildiği gibi meydana çıkan haberleşme zorlukları sonunda vuku olan yeni sırdaş elzemliliğidir. Çünkü bay ve bayanlar muhabbet ederek bilgi alışverişinde bulunurlar. Konuşmak zaten bir gerek gerekse bir zorunluluktur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder